Operation Toter Komputer (Taunus)
Skapad av
Alekanderu
Startar 2017-04-27 20:00

Ett litet test av jättekartan Taunus. Syftet är att se hur spelbar kartan är efter uppdateringen till 64 bit-klienten. Rekommenderas starkt att inte spela detta på 32bit-klienten!
Hösten 2017. Inför valet har terroristattacker skakat Tyskland. Vi är en specialstyrka ur Bundeswehr. Vår uppgift är att slå till mot ett misstänkt safehouse och eliminera eller tillfångata samtliga terrorister.

Orientering

Vi har haft underrättelser om att terrorister förbereder ett nytt dåd. Tips från allmänheten har lett polisen till en övergiven byggarbetsplats i byn Arnoldsheim. Polismyndigheterna har nu överlämnat ärendet till oss. Vår uppgift är att rensa området och nedkämpa eller tillfångata samtliga terrorister.

Polisen har spärrat av området. Ni har fritt att öppna eld mot alla beväpnade personer. Fiender som försatts ur stridbart skick ska om möjligt tillfångatas levande.

Efter att området rensats kommer polis att ta över verksamheten och påbörja brottsplatsundersökning. Lämna området skyndsamt för att undgå onödig uppmärksamhet från allmänheten. Avtransport kommer att ske i helikopter. Därefter följer nya order alternativt återgång till bas.

Order

* Rensa byggarbetsplatsen. Nedkämpa eller tillfångata samtliga terrorister.
* Om möjligt, ta skadade terrorister levande som fångar.
* Förflytta er till LZ för uppsittning i helikopter.
* Invänta ev vidare order.

Resurser

2 x 6 man samt chef och sjukvårdare.

Samtliga har chock-, spräng- och rökgranater. EOD har sprängmedel, bultsax, toolkit och desarmeringsutrustning. Varje grupp har en utfällbar stege.

Ace advanced medical system, 10 min revive timer. Sjukvårdaren bär på ett PAK, men om han går ned kan alla använda det för att revivea honom.


Fienden

Terrorister beväpnade med eldhandvapen av olika slag samt handgranater. Ett antal bär skottsäkra västar av enklare modell. Förmåga till försåtsminering - var försiktiga!


Samband och ledning

Samtliga har tvåkanalig IGR. Chefer bestämmer frekvenser etc.

Chefer har tablets, övriga har mindre terminaler. Samtliga bär hjälmkamera, som kan sända till tablets.

Högre ledning sänder order och meddelanden via särskild krypterad utrustning. Ansvarig för vidarebefordran till insatschef är Operatören i Team 2.

Arma3Sync
@ace3 @ace3_particles @acex_a3 @cba_a3 @ctab @cup_terrains_core @cup_terrains_maps @cup_units @cup_vehicles @cup_vehicles_ace_compat @cup_weapons @cup_weapons_ace_compat @task_force_radio @taunus @tryk

Läs vår Arma3Sync guide, https://docs.anrop.se/arma3/getstarted/arma3sync/

Lägg till följande URL som autoconfig,

Ledning (2 / 2)
Insatschef
fniffs
Sjukvårdare
Seastone
Team 1 (5 / 6)
Stf chef (grt)
R8TeD
Ksp-skytt
Mpenga
Skarpskytt
Nikke
Operatör
Operationen har redan varit
Team 2 (5 / 6)
Stf chef (grt)
MalmG
Ksp-skytt
luderkaka
Skarpskytt
Operationen har redan varit
Operatör
Alekanderu
Team 2 - ksp-skytt (reserverad) (0 / 0)
Reserv (1 / 2)
Operatör
Operationen har redan varit
Operatör
Monkey_King
Logga in
Användarnamn
Lösenord


Inte registrerad användare?
Klicka här för att registrera dig.

Förlorat lösenordet?
Begär ett nytt här.
Servers