Operation Route De La Mort [Gästspel hos SSG]
Skapad av
Dahlgren
Startar 2018-04-15 18:00

i.imgur.com/eoRtT9t.jpg

i.imgur.com/bv8NfWz.png

SITREP
Försvarsalliansen UFN med de amerikanska styrkorna gjort intrång på moderlandets mark. Efter att det ryska missilförsvaret upprättades mot finska gränsen som svar på UFNs ökade militära närvaro ledde detta oundvikligen till aggressioner mellan de två faktionerna. Amerikanska trupper avancerade in på rysk mark som svar på dessa aggressioner och har därmed kränkt rysk suveränitet. Förstärkningar är på väg till den viktiga förbindelseleden Väg 140 som de amerikanska trupperna använder för att transportera in material och undsätta sin offensiv.

Kompani SL ”Slavic Lunaticos” har infiltrerat området norr om väg 140 och ligger i beredskapsläge på att slå emot fiendens försörjningsled. Då fienden kommer mobilisera mot det nyupptäckta hotet så är tiden av stor vikt för att undvika bli krossade. Fienden har en större styrka med stridsvagnar och personal 3 timmar bort så det är essentiellt att SL lämnat området innan fienden når fram till era positioner. Då fienden kan använda Väg 140 för att snabbt transportera trupper och fordon skall denna väg undvikas helt!

BRIEFING
SL skall initialt bekämpa fientlig anti-air för att öppna upp luftrummet. Cirka 1 km från SL UFA har ni identifierat en amerikansk AA enhet som är förhållandevis lätt försvarad, objektiv Oiseau. Bekämpa denna och påbörja därefter direkt anfall mot fiendens materialdepå, objektiv Entrepot. Det är mycket viktigt att all ammunition och fordon på denna plats förstörs. Det finns en stor risk att fiender från denna depå kommer genomföra ett motanfall efter att vi bekämpat deras antiair vilket kommer dra ut stora mängder fiendetrupper bort från området. Det finns även en hög risk att fienden kommer försöka återta objektivet tills vi förstört allt material.

Flytta er därefter norrut mot objektiv Canon och bekämpa fiendens artilleri.

Exfiltration sker därefter från er utgångspunkt för anfallet, dvs tältlägret.

INTEL
För att undvika upptäckt har endast mycket begränsad spaning genomförts i området. Endast infanteri förväntas försvara objektiv Oiseau.
En större fiendestyrka är belagd vid Entrepot och spaning visar både mekaniserat infanteri samt fientliga stridsvagnar.
Det finns en viss risk för luftburet hot i forma av främst apachehelikoptrar. Minor misstänks finnas inom utmarkerade områden men används mycket troligt i begränsad utsträckning utöver dessa.

EGNA RESURSER
Ryska reguljära trupper.
Hind/transporthelikoptrar tillgängliga efter att AA är bekämpad.
BMP-3 till mekaniserat infanteri.

TID OCH VÄDER
VT5
Tidig morgon, lätt dimma. Klart väder.

För att inte behöva ladda ner hela CUP Terrains igen
läs här för instruktioner: https://pastebin....

Arma3Sync
@ace3 @ace3_compat_rhs_afrf3 @ace3_compat_rhs_gref3 @ace3_compat_rhs_usf3 @acex_a3 @project_opfor @rhs_afrf3 @rhs_gref @rhs_saf @rhs_usf3 @ssg_a3sx @ssg_acre2 @ssg_alive @ssg_cba_a3 @ssg_cup_tp @vt5

Läs vår Arma3Sync guide, https://docs.anrop.se/arma3/getstarted/arma3sync/

Lägg till följande URL som autoconfig,

Plutonledning (1 / 1)
Liaison / Stf PltC
Alekanderu
Skyttegrupp (4 / 8)
StfC
Operationen har redan varit
Ksp Ass
IISwede
Specialist
Operationen har redan varit
Specialist
Operationen har redan varit
Specialist
Operationen har redan varit
Sjukvårdare
Skunkjarmo
Skyttegrupp (8 / 8)
BMP3 (3 / 3)
Logga in
Användarnamn
Lösenord


Inte registrerad användare?
Klicka här för att registrera dig.

Förlorat lösenordet?
Begär ett nytt här.
Servers