Tanoa on Fire
Skapad av
Grip
Startar 2017-01-05 20:00

Se forum, http://anrop.se/f...ad_id=3745

Året är 1966 och de är två år efter de historiska första presidentvalet på Tanoa.
Perioden direkt efter valet var mycket oroliga med ett antal större demonstrationer. Detta varade till september 1964 när en kompromiss mellan republikanerna och lojalisterna uppnåddes där Klanerna fick ett visst självstyre över sina interna angelägenheter och Marveloous Jo Bo vart utsedd till kungarnas kung på livstid. Denna livstid visade sig bli väldigt kort då han i november hittades död i sin hydda. President Godwill Ho beskyllde direkt kommunisterna men med tanke på att de inte var de första plötsliga dödsfallet i Jo Bo familjen så kan ingen vara säker. Kommunistpartiet förbjöds i december och ordförande Tano HoChi arresterades för inblandning i mordet på Jo Bo, bara för att bli fritagen av terrorister två dagar senare. HoChi har sedan dess hållit sig undan och bara gett ett fåtal livstecken ifrån sig.

1966 började med att ett bistånds och samarbeta avtal slöts mellan Tanoa och USA där Tanoa tillhandahåller basområden åt amerikanska styrkor. De amerikanska styrkorna i sin tur hjälper Tanoas arme med träning och material. Samtidigt inledde kommunisterna ett gerillakrig troligen understöda av Kina och sovjetunionen. Denna gerilla har mycket framgångsrikt opererat utanför Tanoas större städer och igenom att lura armen till att använda övervåld lyckats få lokal befolkningens stöd.

Som en del av samarbetet med Tanoas arme genomför MACT-SOG en serie av spanings uppdrag på dom Tanoaiska öarna i syfte att hitta den kommunistiska gerillans baser och vapendepåer. Målet är att slå sönder infrastrukturen gerillan använder och möjliggöra för den reguljära armen att besegra gerillan.

Uppdrag
Vi har fått information om ett antal möjliga gerilla baser och vapengömmor. Vi måste nu undersöka hur pålitlig denna information är igenom att skicka in trupper på marken. Pga att dessa uppdrag ska ske i de dolda kan vi inte använda Tanoas arme utan får skicka in amerikanska trupper. Zebra och Donkey teams har varit på plats i Tanoa i över en månad dom har haft gott om tid på sig att acklimatisera sig till djungeln och bör klara av att utföra detta spanings uppdrag. Jackal Team anlände först igår och får därför utgöra reserv. Operationen kommer samordnas av en sambandsman från ambassaden Mr.X

Gå till diskussion
Arma3Sync
@ace3 @cba_a3 @task_force_radio @unsung_vietnam_a3

Läs vår Arma3Sync guide, https://docs.anrop.se/arma3/getstarted/arma3sync/

Lägg till följande URL som autoconfig,

Sambandsman (1 / 1)
Mr. X
Grip
Understöds Enheten (1 / 1)
Pilot (Kan bli tråkigt)
Struwe
Zebra Team (6 / 6)
Gruppchef
fniffs
Radiooperatör
Nikke
Sjukvårdare
LoneWalker
Kulspruteskytt
FakeOp
Sprängmedelsspecialist
Metro
Spanare
Bezz
Donkey Team (6 / 6)
Gruppchef
ZluskeN
Radiooperatör
Fuzz
Sjukvårdare
Mpenga
Kulspruteskytt
Stefan
Sprängmedelsspecialist
Adams
Spanare
Trubb
Jackal Team (Ta detta team sist) (4 / 6)
Gruppchef
Bestefar
Radiooperatör
Operationen har redan varit
Sjukvårdare
Operationen har redan varit
Kulspruteskytt
AntonA
Sprängmedelsspecialist
SuperSverker
Spanare
MalmG
Logga in
Användarnamn
Lösenord


Inte registrerad användare?
Klicka här för att registrera dig.

Förlorat lösenordet?
Begär ett nytt här.
Servers