Svenskar I Värmen Del 2
Skapad av
Sjoquist
Startar 2017-04-02 20:00

Apex är ett KRAV

Läget

Den 6:e januari exploderar en bomb i den centrala flygplatsen i huvud ön i Tanoa och detta är starten på ett stort och våldsamt inbördeskrig. Tanoa's militär är väldigt korrupta och har valt att gå med rebellerna för att störta regeringens korrupta ministrar. Efter bara några veckor in i inbördeskriget så kallas FN till Tanoa för att lugna ner läget och Sveriges utrikes minister blir tillfrågad att lösa problemet med hjälp av en svensk pluton samt en svensk SOG grupp. Plutonen har tillgång till flertal galtar vart två är beväpnade med vapen torn. Plutonen har samt en 203 som används till ambulans och den är inte beväpnad. Varje grupp har en galt och det är upp till PlutC och gruppC att bestämma vilka som åker i vilka galtar.
i.imgur.com/5sVgOZd.jpg
Uppgift
SOG gruppen har i uppgift att ta sig bakom fiendens linjer och nedkämpa en officer samt en checkpoint bakom fiendes linjer innan konvojen har nått platsen. Detta är för att underlätta framryckningen och samt döden av officeren kommer ha en stor påverkan på antal rebeller som befinner sig i området. Helikoptern som SOG kommer använda är en HKP 9
www.forsvarsmakten.se/contentassets/6825102bcb0543e0a090df13858ccc58/mainimage.jpg
Resten av plutonen har i uppgift att ta sig från flygplatsen i söder till hamnen i norr där pålitliga poliser samt amerikanare väntar på oss. Lasten vi för med oss är en lastbil fullt med understöds vapen till polisen för att kunna skydda öarna mot rebellerna. Svenska trupper får absolut inte ta något från lastbilen och använda, detta gäller även i nöd läge.

På sträckan från flygplatsen till hamnen kommer vi passera flera olika byar som möjligen har blivit övertagna av rebeller, därför har vi även i uppgift att bekämpa allt som står i våran väg.

Precis innan ordern om framryckning utfärdades så fick svenskarna uppgifter om att det finns en FN/UN officer som behöver transport från en liten by i mitten av ön. Den här officern bär på känslig information och därför har vi bedömt läget att vi inte är de ända som letar efter honom. Byn han senast befann säg i är en by han har haft som gömställe sen statskuppen bröt ut och därför kan vi omöjligt vara säkra om han är i livet. Svenska officerare misstänker att andra länder som kan ha intresse i detta kanske också har styrkor på ön och därför ska detta ske ytterst professionellt utan att skapa större konflikter mellan andra länder.
i.imgur.com/3Q1atVb.jpg
Fienden
Fienden består av rebeller med finkalibrig eld samt f.d militärer som har tyngre utrustning med ett begränsat antal vägminor. Fienden ska ha tillgänglighet till fordon men endast civil liknande SUV samt jeepar. För att rebellerna ska ha koll på vilka som passerar genom ön så finns det ytterst högt antal av vägspärrar vid de stora vägarna som sträcker sig vid kanten av vattnet.
i.imgur.com/IUBXK3Q.jpg
i.gyazo.com/581ff45547204e442cdc0af11a105533.png
i.imgur.com/jM4zWac.jpg

Fler bilder kommer inom kort.

Arma3Sync
@ace3 @cba_a3 @cup_units @cup_vehicles @cup_weapons @rhs_usf3 @sfp @sfp_objects @task_force_radio

Läs vår Arma3Sync guide, https://docs.anrop.se/arma3/getstarted/arma3sync/

Lägg till följande URL som autoconfig,

Pluton (Adam Qvintus) (3 / 3)
PlutC
Runnan
Stf. PlutC
Sjoquist
Plut Medic (Ambulans)
ZluskeN
Blå Sparven (SOG) (4 / 4)
GruppC
Adams
Operatör
dx_dt
Operatör
Nikke
Erik Adam (4 / 4)
Stf. GruppC
Metro
Medic
Dokuro
Riflemen
paecmaker
Filip Adam (4 / 4)
Stf. GruppC
fniffs
Marksman
Mpenga
Gustav Adam (3 / 4)
GruppC
MalmG
Stf. GruppC
SgtApple
KSP 90
Stefan
KSP 90
Operationen har redan varit
Helge Adam (0 / 2)
Reperatör
Operationen har redan varit
Reperatör
Operationen har redan varit
Kråkan (2 / 2)
Co-Pilot
Sango
Reserver (Recon Team) (1 / 2)
Spotter
Operationen har redan varit
Logga in
Användarnamn
Lösenord


Inte registrerad användare?
Klicka här för att registrera dig.

Förlorat lösenordet?
Begär ett nytt här.
Servers