Operation Flampunkt - del 1
Skapad av
Alekanderu
Startar 2017-09-03 20:00

Viktig info:

Tre mindre missions samma kväll. Glöm inte bort att ta en slot på varje del!

Det är fritt att ta vilka slots man vill, men man ska undvika att ta samma slot mer än en gång under kvällen. Dvs: är man ksp-skytt på del 1 ska man vara något annat under del 2 och 3.

Moddar: CUP (ej terrains/maps), HLC/NIARMS, FOW, Tryk, US Military Mod. Ej RHS denna gång.
1989. Berlinmurens fall leder till krig mellan NATO och WP.

Den självständiga ön Malden med sin stora flygbas är strategiskt viktig för bägge parter. Ön försvaras av sitt eget ålderdomliga nationalgarde samt en liten garnison ur USMC.

Sovjetiska marinstyrkor förbereder en invasion: operation Flampunkt.
Del 1

Striderna har ännu inte brutit ut i Europa. På Malden höjs beredskapen hos nationalgardet såväl som den lilla garnisonen ur USMC, men inga NATO-förstärkningar har ännu anlänt.

En spetsnaz-pluton har infiltrerat ön under täckmantel som turister. De har legat lågt ett tag, men nu har de fått order om att samlas för att slå till mot sitt mål: Maldens president.

Det är av stor vikt att öns politiska ledning slås ut för att operationen mot Malden ska kunna genomföras smidigt och inom tidtabellen. Endast begränsade styrkor kan avdelas för invasionen, och därför eftersträvas maximal initial chockeffekt.

Spetsnaz-styrkan kommer att uppträda i det inhemska nationalgardets uniform och utrustning, för att öka chansen att infiltrera målområdet samt skapa förvirring hos fienden. Materiel för detta har förberetts av GRU och finns förhandslagrat i containrar i hamnen i La Riviere.

Spetsnaz-styrkan ska samlas i hamnen i La Riviere för att utrusta sig enligt ovan. Därefter skall styrkan slå till mot presidentvillan Blanches. Efter att målet har eliminerats skall styrkan urnästla norrut mot öns inre bergstrakter och invänta vidare order.
Briefing

Presidenten befinner sig i sitt residens, herrgården Blanches. Maldens försvar har höjt beredskapen och presidenten kommer troligen snart att bege sig till skyddad plats. Därför måste ni slå till så fort som möjligt.

I gula containrar i hamnen i La Riviere finns er utrustning. Ni kommer att uppträda i fiendens uniformer och med fiendens utrustning. Men utsätts ni för en närmare granskning kommer ni att röjas. Ni kommer inte heller att kunna ta er in i själva herrgården, då oanmälda truppförflyttningar dit kommer att betraktas som misstänkt.

På vägen till La Riviere såg ni vägspärrar, markerade på kartan, bemannade av uppskattningsvis en pluton vardera. De kommer troligen att reagera om strid utbryter vid herrgården.

Därtill bevakas själva herrgården dels av speciellt utvalda poliser, dels en tropp ur nationalgardet.

Efter att presidenten likviderats skall ni urnästla norrut.

Kartor:
i.imgur.com/uKgh2UZ.png
i.imgur.com/t8wcgUZ.png

Arma3Sync
@ace3 @ace3_particles @ace3_tracers @acex_a3 @ares_mod_achilles_expansion @cba_a3 @cup_units @cup_vehicles @cup_vehicles_ace_compat @cup_weapons @cup_weapons_ace_compat @eden_objects @fow @niarmsak_cup @niarmsfal_ace @niarmsfal_cup @niarms_niarsenal @rh_acc @rh_m4_a3 @soviet_troops_disclose @task_force_radio_dev @tryk @us_military_mod_a3 @zsn_coldwar @zsn_coldwar_hc_east @zsn_coldwar_rh_west

Läs vår Arma3Sync guide, https://docs.anrop.se/arma3/getstarted/arma3sync/

Lägg till följande URL som autoconfig,

Dmitrij - ledning (2 / 3)
Plutonchef
Operationen har redan varit
Prickskytt
Adams
Sjukvårdare
MalmG
Boris - grupp 1 (7 / 7)
Gruppchef
ZluskeN
Stf gruppchef
Metro
AT-skytt
Stefan
AT-assistent
paecmaker
Kulsprutegevärsskytt
LoneWalker
Kulsprutegevärsskytt
Nikke
Vadim - grupp 2 (6 / 7)
Gruppchef
Grip
Stf gruppchef
Dahlgren
Kulsprutegevärsskytt
Trubb
AT-skytt
Mpenga
AT-assistent
Monkey_King
Pionjär
Operationen har redan varit
Kulsprutegevärsskytt
CptHellholm
Grigorij - grupp 3 (3 / 7)
Gruppchef
Operationen har redan varit
Stf gruppchef
Operationen har redan varit
Kulsprutegevärsskytt
fniffs
AT-skytt
Toktotte
AT-assistent
Alekanderu
Pionjär
Operationen har redan varit
Kulsprutegevärsskytt
Operationen har redan varit
Logga in
Användarnamn
Lösenord


Inte registrerad användare?
Klicka här för att registrera dig.

Förlorat lösenordet?
Begär ett nytt här.
Servers