OP Ragnar Lodbrock
Skapad av
Nikke
Startar 2018-09-16 20:00

September 2019

Efter en tid av ökade spänningar och provokationer i Östersjöområdet så har Ryssland gjort det ingen på allvar trodde de skulle göra. Ryska markstyrkor har gått över gränsen till de Baltiska staterna samt ockuperat Gotland och landstigit i Blekinge skärgård. (Den svenska flottan var lyckligtvis redan till havs innan den blev instängd i Karlskrona)

Ryssarna hävdar för den svenska statsledningen att de bara vill använda Svenskt territorium tillfälligt för att hålla NATO borta från Östersjön och har därför inte tagit mer terräng än nödvändigt. Överbefälhavaren och statsledningen har valt att "spela med" med ryssarna medan vi mobiliserar våra förband.

Dag 4 av krisen

Förband från Skövde, Revingehed och Karlsborg är redo att anfalla ryssens brohuvud samtidigt som Tyska och Brittiska fallskärmstrupper hoppar över Gotland. Det största hindret mot operationen är det avancerade luftvärn som ryssarna har grupperat någonstans på Styrkö. Innan NATO:s motanfall kan börja så måste detta luftvärn slås ut. En SOG grupp får uppdraget att hitta och nedkämpa det ryska fanskapet.

Mål 1. Bunkra upp med nödvändig utrustning vid eran FOB innan nu utgår.
Mål 2. Lokalisera luftvärnet och nedkämpa det.
Mål 3. Om möjligt, Nedkämpa även luftvärnets närskydd.

Den fientliga närvaron i området är stark. Fientliga patruller finns både på land, till havs och i luften. Ni rekommenderas att undvika kontakt tills ni lokaliserat era mål.

När uppdragsmålet är genomfört, urnästla tillbaka till eran FOB.

Arma3Sync
@ace3 @ace3_compat_rhs_afrf3 @ace3_compat_rhs_gref3 @ace3_compat_rhs_usf3 @acex_a3 @cba_a3 @cup_terrains_core @cup_terrains_maps @niarms_niarsenal @rhs_afrf3 @rhs_gref @rhs_usf3 @sfp @sfp_objects @sfp_sturkoe_island @task_force_radio_dev

Läs vår Arma3Sync guide, https://docs.anrop.se/arma3/getstarted/arma3sync/

Lägg till följande URL som autoconfig,

Team Ragnar (4 / 4)
Gruppchef
Alekanderu
KSP skytt
Adams
AT skytt
Erikbranno
Operatör
R8TeD
Team Rollo (4 / 4)
Gruppchef
Trubb
KSP skytt
Metro
AT skytt
Stefan
Operatör
Dahlgren
Team Floke (4 / 4)
Gruppchef
JoelBitar
KSP skytt
Ekstranden
AT skytt
sillburk
Operatör
Bestefar
Logga in
Användarnamn
Lösenord


Inte registrerad användare?
Klicka här för att registrera dig.

Förlorat lösenordet?
Begär ett nytt här.
Servers