De som möter döden
Skapad av
Alekanderu
Startar 2019-07-07 20:00

OBS: Vi kör med ACRE!

Norra Irak, 2015

ISIS offensiv mot kurdiska områden fortsätter. För att köpa tid att organisera försvaret måste en liten styrka ur Peshmerga göra ett överraskande motanfall.

Underrättelser gör gällande att en ledningsstab har upprättats av ISIS i en villa i byn Zawiyah. Därtill utgör byn ett viktigt vägskäl.

Styrka Barzani består av frivilliga, redo att möta döden som martyrer. Styrkan har innästlat i området i skydd av nattmörkret. I gryningen skall styrkan genomföra ett överraskande anfall mot ledningsstaben, därefter om möjligt ta vägskälet och hålla det mot fientliga motanfall.

i.imgur.com/wkhlm4E.jpg

Fienden

i.imgur.com/xF8JN9N.jpg

Byn hålls av ISIS-krigare. Deras antal är okänt. Fienden har blandad beväpning och utrustning, mestadels gammal östblocksmateriel, men även amerikansk surplus-utrustning som de erövrat från irakiska förband. Fordon inkluderar både civila bilar (ibland ombyggda till improviserade stridsfordon) och erövrad irakisk eller syrisk materiel, inklusive pansarfordon. Självmordsbombare är vanligt förekommande, både fordonsburna och till fots.


Egna styrkor

i.imgur.com/5MHQgzy.jpg

Styrka Barzani är sammansatt från flera olika Peshmerga-fraktioner och har blandad beväpning och uniformering, dock med gemensamma nationalitetsbeteckningar. Ingen möjlighet till förstärkning eller påfyllnad av ammunition utöver det som kan erövras från fienden. Ombeväpning sker på lägst gruppchefs order.

Chefer har radioapparater med kort räckvidd.


Civila

i.imgur.com/k9He5lw.jpg

Många invånare i trakten har flytt undan striderna, men det finns fortfarande civila i området. Enligt våra uppgifter behandlas de mycket illa av ISIS-trupperna. Försök om möjligt att ge civila den hjälp ni kan, men prioritera lösandet av er uppgift.

Arma3Sync
@ace3 @ace3_compat_rhs_afrf3 @ace3_compat_rhs_gref3 @ace3_compat_rhs_usf3 @ace3_particles @acex_a3 @acre2 @cba_a3 @cup_terrains_ace_compat @cup_terrains_core @cup_units @cup_vehicles @cup_vehicles_ace_compat @cup_weapons @cup_weapons_ace_compat @diyala @plp_containers @project_opfor @rhs_afrf3 @rhs_gref @rhs_usf3

Läs vår Arma3Sync guide, https://docs.anrop.se/arma3/getstarted/arma3sync/

Lägg till följande URL som autoconfig,

Styrka Barzani (2 / 2)
Sjukvårdare
Trubb
1:a grupp (6 / 6)
Gruppchef
Ekstranden
Krigare (ksp)
Stefan
Krigare (RPG)
JoelBitar
Krigare (fältarbetare)
Metro
Krigare
Grip
2:a grupp (6 / 6)
Gruppchef
sillburk
Krigare (ksp)
Mpenga
Krigare (RPG)
BanAzze
Krigare (fältarbetare)
Vort
Krigare
Vindsnabb
3:e grupp (3 / 6)
Gruppchef
Bestefar
Krigare (ksp)
Operationen har redan varit
Krigare (RPG)
Operationen har redan varit
Krigare (fältarbetare)
Operationen har redan varit
Krigare
Torsman
Krigare
MalmG
Logga in
Användarnamn
Lösenord


Inte registrerad användare?
Klicka här för att registrera dig.

Förlorat lösenordet?
Begär ett nytt här.
Servers