Operation Husky
Skapad av
Sango
Startar 2017-01-07 20:00

Tyskarnas offensiv blir starkare och starkare och dom har tagit sig fram till Grozovoy Pass i Chernogorskområdet. Det tyskarna inte vet är att Ryssarna känt till Tyskarnas framryckning och ska påbörja ett ordentligt stopp för detta. En person från ledningen Sashka har skickats in för att ge order till de trupperna som ska medverka i Operation Husky.

ORDER

Ryssarnas uppgift är att förhindra förstärkningar som ska passera Lopatino, en by som vi inte har någon kontakt med. Byn är förmodligen kontrollerad av tyskar så primära uppgiften är att rensa byn för att sedan sätta upp eldställningar norrut. När plutonchefen från Mikael känner att han fått nog så ska plutonen fortsätta upp norrut längs vägen för att sedan eliminera ett tyskt högkvarter där många Tyska officerare ska sitta och planera framtida attacker.
imgur.com/cptKgkV.jpg
imgur.com/DqjZeWI.jpg
Ryssarnas framryckning ska vara längs vägen, vi ska passera byarna: Grishino, Kabanino och Vybor. Vi vill visa upp de civila i områdena att vi finns och slåss för vårat land och inte är hemma och lyssnar på bochka bass kolbaser.

FIENDEN


Fienden har tillgång till olika sorters Stridsvagnar, våra scouts har t.om sett ett flertal Kingtigers så alltid hög eldberedskap och försiktighet. Vi vill inte förlora några stridsvagnar då dessa är de enda vi har i nordvästra Chernogorskområdet. Fienden ska ha många prickskyttar i skogarna, vi vet inte hur lång de kommit men det längsta de kommit hitils enligt våra källor är fram till Vybor. Alltså, tyskarna kan dyka upp vart som helst...imgur.com/Xbrr1hs.jpg

Övrigt

Jag tänkte även testa ett script som jag gjort om lite som ser ut såhär:

Det lägger bara till extra snöstormar och ljud så no biggie.

Ryssarna kommer ta sig fram via två T-34 som man kan sitta allihopa på. Ledingen får ett jeepliknande fordon att åka i, lite finare, lite bättre.

Det kommer INTE finnas några radioapparater så det gäller att hålla fokus på uppgiften och lyssna noga!

Arma3Sync
@ace3 @acex_a3 @cba_a3 @chernarus_winter_a3 @cup_terrains_core @cup_terrains_maps @ifa3lite @ifa3_ace3_compatibility @slaughter_assets @task_force_radio

Läs vår Arma3Sync guide, https://docs.anrop.se/arma3/getstarted/arma3sync/

Lägg till följande URL som autoconfig,

Sashka (1 / 1)
Befäl
Sango
Mikael (4 / 4)
Stf. PlutC
Metro
Signalist
MalmG
Signalist
Seastone
Bamse (6 / 6)
Skytt
Nikke
Skarpskytt
SuperSverker
AT-Skytt
Stefan
KSP-Skytt
IISwede
Sjukvårdare
FakeOp
Buster (6 / 6)
Skytt
AntonA
Ammobärare
Grip
AT-Skytt
JoelBitar
KSP-Skytt
xealot
Sjukvårdare
Trubb
BILL (SPG SU-85) (3 / 3)
Vagnchef
Fuzz
PION (JS-122) (3 / 3)
Förare
Mpenga
Skytt
fniffs
Vagnchef
Dahlgren
Reserv (2 / 4)
Reserv
Zeven
Reserv
phlogios
Reserv
Operationen har redan varit
Reserv
Operationen har redan varit
Logga in
Användarnamn
Lösenord


Inte registrerad användare?
Klicka här för att registrera dig.

Förlorat lösenordet?
Begär ett nytt här.
Servers