OP Avenger
Skapad av
ZluskeN
Startar 2017-03-12 20:00

1.ORIENTERING

Tredje världskriget rasar på de tyska fälten. Sovjetisk fallskärmstrupp har i ett överraskningsanfall erövrat ABRAMIA samt KEFLAVIK, Island. Flottan strider för fullt med sovjetiska ubåtar och attackflyg för att säkra en korridor till Europa, men måste nu dela sin uppmärksamhet på två fronter sedan Sovjetiskt marininfanteri har anfallit 31:a Marina Expeditionära Enhetens träningsbas på ön Tanoa i Stilla Havet.

Tanoa är ett känt näste för revolutionära vänsterextrema element. De har hittills haft vett att hålla sig undan från marinkårens verksamhet på ön, men färska rapporter från DEA berättar om ökad aktivitet från sovjetiska agitatörer ibland dem. I kontexten till det här överraskningsanfallet finns det goda skäl att göra sig redo för obehagliga överraskningar i skogen.

2.UPPGIFT

Fienden består av sovjetiskt marininfanteri som landstigt vid LIJNHAVEN i söder. Första kompaniet (ROMEO MIKE) bedriver fördröjningsstrid med understöd av egna Harriers (YANKEE MIKE) samt artilleriplutonen JULIET MIKE som för tillfället är samgrupperad med oss. Brofästet HARCOURT är än så länge i våra händer, men det är bara en tidsfråga innan det faller till fienden. När det händer kommer Romeo Mike att spränga bron. Det är av största vikt att LIMA är grupperade på höjd 406 innan det händer, så att fienden inte kan luftlandsätta trupp på andra sidan bron.

Höjd 406 ligger mitt i djungeln och har tidigare betraktats som onåbar med motorfordon. Sergeant Alekanderu har dock precis återvänt från en terrängrekognoscering och är övertygad om att det är fullt möjligt för LIMA att ta sig dit. Ingen annan har en bättre plan, så företaget får grönt ljus. En konvoj organiseras hastigt och skall utgå i gryningen.

3.GENOMFÖRANDE

LIMA MIKE tar sig igenom djungeln till höjd 406, grupperar ledningsvagn typ LAV-C2, i syfte att agera relästation för sambandet med frontförband.
ECHO och FOXTROT LIMA tar sig igenom djungeln till höjd 406, grupperar två eldenheter typ AVENGER, i syfte att rensa skyarna från fientligt flyg.
LIMA RED följer konvojen i kön, understödjer LIMA samt ALPHA med sjukvård samt reparationer vid behov.
ALPHA PAPA Eskorterar samt vagleder LIMA till höjd 406.

4.UTHÅLLIGHET

Vid Skadeutfall tillämpas kamrathjälp, den sårade förs sedan till sjukvårdare eller ambulans. Sjukvårdaren kan använda PAK var som helst och alla kan använda PAK i ambulansen. Advanced wounds är påslaget, vilket betyder att bandagerade sår kan öppnas upp igen om man är oförsiktig. Dessutom förlorar man alltid hitpoints vid träff och kan bli halt. Därför rekommenderas alla som blivit skjutna att uppsöka sjukvårdare eller ambulans, även om man inte blöder eller känner smärta. Föraren LIMA RED är dessutom utbildad mekaniker och kan reparera skadade fordon vid behov.

Respawn kommer ske omgångsvis (fyra man) och den nya vågen respawnar i ambulansen (LIMA RED).

5.LEDNING

Chefen ALPHA PAPA är övergripande chef för transportföretaget, han beslutar om konvojen ska röra sig eller vänta. Han ansvarar också för säkerheten.
LIMA MIKE är chef konvojen, han är också sambandslänken mellan LIMA och ALPHA.

Arma3Sync
@ace3 @acex_a3 @asr_ai3 @black_ops_weapons_80s_90s @cba_a3 @cup_units @cup_vehicles @cup_vehicles_ace_compat @cup_weapons @cup_weapons_ace_compat @mig_21_pfm @task_force_radio @us_military_mod_a3 @zsn_coldwar @zsn_coldwar_bow_west @zsn_soviet_troops_disclose

Läs vår Arma3Sync guide, https://docs.anrop.se/arma3/getstarted/arma3sync/

Lägg till följande URL som autoconfig,

Alpha Papa (Skytte) (1 / 1)
Gruppchef
Alekanderu
Alpha 2-1 (4 / 4)
Omgångschef
Adams
KSP-Skytt
loffa
KSP-Ass
Seastone
Stinger-Skytt
Flexan
Alpha 2-2 (4 / 4)
Omgångschef
Trubb
KSP-Skytt
Metro
Alpha 2-3 (4 / 4)
Omgångschef
MalmG
KSP-Skytt
paecmaker
Stinger-Skytt
SWED
Lima Mike (Ledningsvagn) (2 / 2)
Vagnchef
ZluskeN
Förare
fniffs
Lima Red (Ambulans) (2 / 2)
Förare
Sjoquist
Sjukvårdare
CptHellholm
Echo Lima (Avenger) (2 / 2)
Foxtrot Lima (Avenger) (2 / 2)
Förare
Nikke
Flyg (2 / 2)
Flyg (2 / 2)
Reserver (0 / 3)
Marinsoldat
Operationen har redan varit
Marinsoldat
Operationen har redan varit
Marinsoldat
Operationen har redan varit
Logga in
Användarnamn
Lösenord


Inte registrerad användare?
Klicka här för att registrera dig.

Förlorat lösenordet?
Begär ett nytt här.
Servers