OP Polar Glory
Skapad av
ZluskeN
Startar 2016-11-06 20:00

Oktober 1989

Stridsgruppen Zapad har sedan tre veckor bedrivit punitiva aktioner mot de östtyska utbrytarelementen. Den fascistiska västtyska lydstaten har redan blandat sig i striderna och GRU har konstaterat att det bara är en tidsfråga innan resten av NATO dras in i konflikten. I sin visdom har politbyrån beslutat att det enda sättet att trappa ner situationen är att med ett snabbt avgörande slag slå NATO till sina knän. Med Operation Polar Glory ska vi och vår ärorika flotta ta överhanden i Atlanten.

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/78/%D0%A1%D1%85%D0%B5%D0%BC%D0%B0_%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F_%D1%88%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%B0_%D0%B8_%D1%88%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D0%B2_%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B8%D0%B9_%D0%97%D0%93%D0%92_%D0%BD%D0%B0_1991_%D0%B3%D0%BE%D0%B4.png

1.ORIENTERING

76:e Luftlandsättningsdivisionen i Pskov har mobiliserats och i all hemlighet skeppats till den lilla obebodda ön Jan Mayen i norra ishavet. Därifrån ska vi med våra Antonovplan genomföra en luftlandsättning på ön Abramia utanför Islands Östkust. Ön besitter ett flertal flygfält och baser och från dessa kan strategiskt attackflyg utgå mot mål i hela Atlanten. NATOs atlantflotta kommer tvingas på defensiven och Europas arbetare kommer en gång för alla befrias från det imperialistiska järngreppet.

arcticcentre.files.wordpress.com/2010/03/map.jpg

2.UPPGIFT

Plutonen disponerar tre Antonov-plan för landsättningen. Dessa har inte bränsle för resan tillbaka till Jan Mayen, vilket innebär att de kommer att hålla sig kvar i luften tills flygfältet är taget. Lyckas vi inte ta flygfältet inom en timme kommer piloterna tvingas överge sina plan och resan hem blir avsevärt svårare. Flottan och hangarfartyget Amiral Kuznetsov kommer att eskortera oss in med jaktflyg, som kommer att skydda oss från det amerikanska flygvapnet. När luftherraväldet är tryggat kommer Amiral Kuznetsov övergå till att ge oss flygunderstöd för fortsatt tagande av terräng. Var även uppmärksamma på att vi har egna sabotageförband i området.

i.imgur.com/fc0vGTw.jpg

3.GENOMFÖRANDE

Plutonen URAGAN kommer att luftlandsättas över glaciären GREGORY och ta sig till samlingsplats FYODOR. Därifrån kommer ni utgå för att ta:

Huvudmål:
- Flygfältet ANNA på Abramias nordöstra del.

Sekundära mål:
- Hussamlingen VASILY samt fältet MIKHAIL, i syfte att förhindra fientlig gruppering av luftvärn.
- Sannolik fientlig stabssplats SEMYON, väster om FYODOR.

4.UTHÅLLIGHET

Underhållet kommer att vara begränsat, två lådor med er personliga utrustning kommer att fällas tillsammans med er över samlingsplatsen FYODOR, i övrigt uppmanas ni att i största möjliga mån använda fiendens utrustning emot honom. När vi besitter luftherraväldet och flygfältet kommer flottan kunna flyga in förnödenheter och fordon.

5.LEDNING

Bara short-range, radioapparater tilldelas av plutonchef vid uppdragsstart.

MALSTREM - Kuznetsov

URAGAN - Stabsgrp

ALFA 1-1 - Skyttegrp

ALFA 1-2 - Skyttegrp

ALFA 1-3- Skyttegrp

ZHENYA - FlygetACE Medical Advanced gäller, jag har inte satt någon bleedout, vilket innebär att ni har tur om ni bara blir medvetslösa vid träff. Sårade tas till sjukvårdare, som har ett Personal Aid Kit. Patienten måste vara stabiliserad innan det kan användas.

Ni som skriver upp er som piloter kommer att få agera lite utanför spelet tillsammans med mig. Ni kommer att få flyga mycket, se till att ni kan både flygplan och helikopter.

Ordergivning med Plutonsledning 1945, övriga får gärna vara med och lyssna.

Arma3Sync
@abramia @ace3 @acex_a3 @asr_ai3 @black_ops_weapons_80s_90s @cba_a3 @cup_terrains_core @cup_units @cup_vehicles @cup_vehicles_ace_compat @cup_weapons @cup_weapons_ace_compat @firewill_f15 @firewill_sar @hlcmods_ak @hlcmods_core @hlcmods_m60e4 @js_jc_su35 @task_force_radio @us_military_mod_a3 @zsn_coldwar @zsn_coldwar_bow_west @zsn_coldwar_hlc_east @zsn_soviet_troops_disclose

Läs vår Arma3Sync guide, https://docs.anrop.se/arma3/getstarted/arma3sync/

Lägg till följande URL som autoconfig,

MALSTREM (1 / 1)
Kuznetsov
ZluskeN
URAGAN (4 / 4)
Plutonchef
fniffs
Stf. Plutonchef
Runnan
Politisk Officer
Sjoquist
Sjukvårdare
CptHellholm
ALFA 1-1 (8 / 8)
Gruppchef
Alekanderu
Stf. Gruppchef
MalmG
RPK-Skytt
Subwaltz
GRT-Skytt
Flexan
GRG-Skytt
Stefan
GRG-Ass
LoneWalker
KSP-Skytt
Mpenga
ALFA 1-2 (7 / 8)
Gruppchef
sillburk
Stf. Gruppchef
Nikke
RPK-Skytt
Seastone
Skarpskytt
IISwede
GRG-Skytt
Toktotte
GRG-Ass
Fuzz
KSP-Skytt
Operationen har redan varit
KSP-Ass
nonnen99
ALFA 1-3 (7 / 8)
Gruppchef
Bestefar
Stf. Gruppchef
Megadeth
RPK-Skytt
TonyC
GRT-Skytt
Adams
GRG-Skytt
SgtApple
GRG-Ass
matheez
KSP-Skytt
Rave
KSP-Ass
Operationen har redan varit
PILOTER (4 / 4)
Logga in
Användarnamn
Lösenord


Inte registrerad användare?
Klicka här för att registrera dig.

Förlorat lösenordet?
Begär ett nytt här.
Servers