Fallen Angel
Skapad av
Soodis
Startar 2017-02-05 20:00

Efter flera års förfrågningar och allt mer aggressiv stämning mot den Pakistanska "regeringen" har USA fått tillåtelse att stationera trupp på pakistansk mark. Detta har lett till mindre motstånd i Afghanistan, speciellt i "Korengal Valley" dock har det ökat trycket för Amerikanerna i Pakistan, det som var vardag för soldaterna i dalen på andra sidan gränsen är nu ett faktum för de Amerikanska trupperna vid gränsen Pakistan-Afghanistan.

En morgon utförde en blackhawk callsign "Scarface" en rutinflygning från "Korengal Valley" till den Amerikanska FOB: Juno på den Pakistanska gränsen. Dock präglades denna morgon utav flertalet Stinger Missiler samt tung eld, Vilket resulterade i att Scarface blev nerskjuten. En pluton från 101st Airborne är bland de stationerade på FOB Juno som får uppdraget att genomföra ett så kallat "CSAR" (Combat Search And Rescue) Tiden tickar och de som orsakade det hela är troligen inte långt borta..

Arma3Sync
@ace3 @ace3_compat_rhs_afrf3 @ace3_compat_rhs_usf3 @ace3_particles @ace3_tracers @cba_a3 @cup_terrains_core @cup_terrains_maps @cup_units @cup_vehicles @cup_weapons @fata_a3 @rhs_afrf3 @rhs_gref @rhs_usf3 @task_force_radio @tf47_launchers

Läs vår Arma3Sync guide, https://docs.anrop.se/arma3/getstarted/arma3sync/

Lägg till följande URL som autoconfig,

GodFather (3 / 3)
PlutC
Dokuro
Stf plutC
Bezz
Plut Sjukvårdare
Sango
Hitman 1 (8 / 8)
GruppC
Trubb
Stf gruppC
Metro
Soldat-GRT
Soodis
Soldat-GRT
Dahlgren
KSP-Ass
Fuzz
Sjukvårdare
R8TeD
Hitman 2 (8 / 8)
Stf gruppC
MalmG
Soldat-GRT
Tobi
Soldat-GRT
Inge
KSP-Ass
fniffs
Sjukvårdare
CptHellholm
Hitman 3 (8 / 8)
Stf gruppC
Bestefar
Soldat-GRT
lovethebanana
Soldat-GRT
SWED
KSP-Ass
Adams
Sjukvårdare
Armalog
Scarface (1 / 1)
Pilot
Nikke
Logga in
Användarnamn
Lösenord


Inte registrerad användare?
Klicka här för att registrera dig.

Förlorat lösenordet?
Begär ett nytt här.
Servers