OP: Solid Steel
Skapad av
Soodis
Startar 2018-01-07 20:00

21:30 Onsdag:

Efter att Svenskt flyg avvärjt den ryska roten flög de vidare mot den Danska kusten. Väl över Danskt luftrum kunde de snabbt konstatera att den danska radarn inte upptäckt deras låga färd över det kalla Östersjö vattnet. Väl över Köpenhamn dök det danska flygvapnet upp och försökte avvisa de ryska planen. Efter den tredje varningen positionerade de danska flygen sig bakom de ryska och öppnade eld. De ryska planen exploderade i två eldmoln över Östersjön.

22:30 Onsdag:

Den ryska flygstridsledaren mottog spaningsbilderna från den ryska roten över Köpenhamn. Som strax efter bilderna skickats försvann på stridsledningssystemets skärmar. Flygstridsledaren vände sig om och tittade på Generalen och nickade.

04:30 Måndag Bornholm.

Ryska trupper landstiger på Borholm efter att kryssningsrobotar förstört den Garnision Danska trupper på ön samt det mesta utav det Amerikanska PansarskytteKompaniet Romeo Lima, samt stridsvagnskompaniet Sierra Lima.

12:30 Måndag Bornholm.

Ryssland står på Bornholm,Gotland samt Rosö. vilket gör att Ryssland nu effektivt kontrollerar Östersjön samt handelsrutterna.
Romeo Lima samt det som återstår utav Sierra Lima har Flytt ut i skogen för att samla de stridande styrkorna för att kunna ta tillbaka initiativet från de ockuperande ryska styrkorna.

Orientering:
Ryska styrkor med Bataljon's storlek har landsatts på Bornholm och kontrollerar Hamnen samt de flygfält och Flygplatser som finns. Utav den Amerikanska styrkan på ön återstår en Pluton Bradley's med tillhörande infanteri utav Romeo Lima samt en pluton Abram's från Sierra Lima. Utav den Danska Garnison återstår inget då samtliga trupper fanns stationerade på Regementet som tog flertalet träffar utav kryssningsrobotar. Vi är alltså den enda stridande styrkan kvar på ön som är NATO vänliga.

Uthållighet:

Vi har begränsad Ammunition och bränsle till vagnarna. Infanteriet har det bättre, i vagnarna fanns det extra ammunition och Pansarskott. Dock finns det några goda nyheter. Ammunition och bränsle finns förvarad vid ett förråd ett par kilometer från våran position.
Utöver det har vi ingen tillgång till tross ifall något utav våra fordon skulle slås ur stridsbart skick.

Order:

Ta terräng till Ammunitionsförrådet, Delta understruket. Fyll på ammunition till vagnarna för att sedan slå och säkra sportflygfältet väst om Nexö, November understruket. När detta är gjort skall Kompaniet ta terräng och säkra hamnen i Nexö, X-ray understruket.

Arma3Sync
@ace3 @ace3_compat_rhs_afrf3 @ace3_compat_rhs_gref3 @ace3_compat_rhs_usf3 @ace3_particles @acex_a3 @bornholm @cba_a3 @ctab @rhs_afrf3 @rhs_gref @rhs_usf3 @task_force_radio_dev @tf47_launchers

Läs vår Arma3Sync guide, https://docs.anrop.se/arma3/getstarted/arma3sync/

Lägg till följande URL som autoconfig,

Romeo Lima (3 / 3)
Kompanichef/VC
Struwe
Förare
Sango
Alpha Romeo (3 / 3)
Vagnchef/PlutC
ZluskeN
Echo Alpha (9 / 9)
Vagnchef
KebabAlex
Förare
Nikke
GruppChef
Alekanderu
AT-skytt
Dahlgren
AT-Skytt
Toktotte
Ställföreträdande GruppC
Nickyinsanity
Foxtrot Alpha (8 / 9)
Vagnchef
JoelBitar
Förare
paecmaker
GruppChef
Vort
KSP
Operationen har redan varit
AT-skytt
ali
AT-Skytt
oliver
StäffGruppC
Grip
Golf Alpha (0 / 9)
Vagnchef
Låst plats
Skytt
Låst plats
Förare
Låst plats
Gruppchef
Låst plats
StäffGruppC
Låst plats
KSP
Låst plats
KSP
Låst plats
AT-skytt
Låst plats
AT-Skytt
Låst plats
Sierra Lima (3 / 3)
PlutC/Vagnchef
sillburk
Förare
loffa
Alpha Sierra (3 / 3)
Vagnchef
Soodis
Förare
Inge
Bravo Sierra (0 / 3)
Vagnchef
Låst plats
Skytt
Låst plats
Förare
Låst plats
Logga in
Användarnamn
Lösenord


Inte registrerad användare?
Klicka här för att registrera dig.

Förlorat lösenordet?
Begär ett nytt här.
Servers